Ananász ültetvény
A még nem érett ananász
Az érett ananász.
Dél-Amerikában őshonos, nagytörzsű 1 m magas évelő növény.
A legfinomabb fajta Costa Ricából érkezik hozzánk.
Az ananász legértékesebb hatóanyaga a bromélia nevű enzim, mely a fehérjeemésztésben,nyújt hathatós segítséget,valamint nagy szerepet játszik a zsír elégetésében. Csökkenti az édesség utáni vágyat, 100 gr mindössze 57 cal -át tartalmaz. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzését ,helyreállítását. C-vitamint, Kaliumot,folsavat,magas rostot tartalmaz.Súlyfelesleg, a bélrendszer zavaránál kítűnő.
- ananász
-gyömbér
-citromfű
-narancslé
-méz
-fahéj
turmixold össze!
Nagyon finom lett !
2 megjegyzés:
Erika, most ezt nagyon jókor írod. Az ünnepek után sokaknak lehet gondjuk a gyomruk tájékán...
Ezt az italt pedig mindjárt kipróbálom, biztosan jól fog esni.
Köszönjük!
szia! Olyan jóképekkel illusztrálod!Érdekes. Az italt kipróbálom.Köszönöm!
Megjegyzés küldése