| A sláger, amiből rengeteget készítettem a kelkáposzta chips, ami Joan van Rooijen től származik, megtalálhatjátok a Napeledel c. könyvében. |
| A finom "sajtos" ízt a kesudió,sörélesztő,víz ,őrölt piros fűszerpaprika, só,és a kevés citromlé adta. |
| A titok pedig az, hogy hagyni kell 4 órán keresztül marinálódni ebben a sűrű öntetben, majd 15 órán keresztül aszaltam. |
| Igazi vendégváró! |
| Ez már csak emlék, mert elfogyott.... |
| Az előbbi bejegyzésembe elfelejtettem a mákos beiglit feltenni, úgy hogy most pótolom. |
| Hamarosan újra el fogom készíteni! |
| És persze egy újabb adag zserbó , 4 rétegű. |
| Itt is jó ha néhány napig állni hagyjuk a hűtőben mielőtt felvágjuk. |
| Már örökös szereplői lesznek az ünnepnapoknak! |
1 megjegyzés:
Micsoda karácsonyi hangulat!! Gratulálok. Nagyon szép és igen ízletes, egészséges karácsonyi Csoda:D.
Megjegyzés küldése