2011. március 16., szerda

A parlagfű mint gyógynövény



KUTYAHARAPÁST SZŐRÉVEL,mit gondolsz ?van igazságtartalma?

A parlagfű kiírtása megvezetés!
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint gyógynövény kiírtása mögött.
A parlagfű hasznos növény, emberiség számára is ehető !Rendszeresen fogyasztom az év minden napján .( írja dr.Várhegyi lászló természetgyógyász)
Amikor még zsenge,összevágom apróra, egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, rászórom a szendvicseimre vagy a kiszedett ételeimre.Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, és így egész évben tudom az ételeimre tenni  a szárított megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv társaságokat is, akik felvették ahogy a parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobó atléta vagyok,és sokszor vannak olyan  monstre versenyek,ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehéz kalapácsokat.
Ilyenkor szoktam teljesítmény fokozása céljából a verseny helyszíne körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen.
El is neveztek a sport társaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette Őket,hogy a parlagfű evésem után,kb. 20 perccel egyre javultak az eredményeim.Néhány követőm is akad majdnem mindig,és náluk hasonló teljesítményjavulásokat lehet tapasztalni .
Pár évvel ezelőtt el akarták adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért .Kérdeztem , hogy mi van a dobozban, és miért olyan drága?
Erre azt felelték, hogy a szervezet ős sejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.Nem vettem meg a port, pedig tudtam, hogy egy kelet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik,inkább megízleltem és megszagoltam.Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet már rég óta jómagam már napi szinten fogyasztok!
Lajos atya már nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehozza szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejttermelésének okozásával éri el.
Szerintem sem baj,ha nem ismerjük az elméletet,hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során.
Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról , hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt,meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is!
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés,hogy akkor miért írtattják velünk a parlagfüvet ?
Ráadásul még a büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, akkor ha nem írtjuk azokat.Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése, már napjainkban is veszélyezteti, a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit.Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is.Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket,azaz a betegségeket, akkor senki sem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak,s még a Föld így is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,fizetett bér tollnokaikkal és bértudosaikkal által úgy rendelkeztek,hogy első számú köz ellenségnek kiálltották ki a parlagfüvet,ezt az embernél is intelligensebb, több föld történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt,hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek, még véletlenül se jusson eszébe,hogy a kötelező írtás mögött,egy más célja van ezen uraknak.
Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.A gyógyszerek melléhatásai következtében,ugyanis csak Magyarországon, minden órában meghal egy ember,de sokkal többen halnak meg abba, amit a patológusok már régen tudnak,hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereltek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!

WEIXL VÁRHEGYI LÁSZLÓ feltaláló,mérnök-radiesztéta,bioenergetikus, fitoterapeuta,életmód-és táplálkozási therapeuta,természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége,a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja,a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvívője.
( ennek a cikknek az eredeti változatát, amely  ennél hosszabb elolvashatjátok az AntalVali.com-on .)