2011. december 5., hétfő

Ravioli sültkrumlival, ....nyersen!

A sóban-olajban pácolt fekete retek szeleteket pestós töltelékkel illesztettem össze. A pestót most kesudióból készítettem, bazsalikommal ízesítettem.
A "sült krumpli" szintén sóban -olajban -örölt pirospaprikában pácolt cukkini,amit lecsepegtettem, örölt borssal, petrezselyemmel díszítettem. A "ketchup" áztatott aszalt paradicsom-datolya-, és nyers paradicsom keveréke.

A tetejére  örölt makadámdió és sörélesztő pehely keverékével hintettem meg, ez volt a "reszelt sajt".






2 megjegyzés:

Sütő Mónika írta...

Igazán kívánatos! :) A krumpli miből van? Nyers krumpli? Azt mondják a leve nagyon egészséges gyomorbetegeknek.

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Nem,nem nyers krumpli, bár jónak tartom az ötletet, hanem cukkini szeletek.