2011. július 5., kedd

Mandulatej házilag






Egy éjszakára beáztattam 1 csésze mandulát, másnap héjjától megtisztva 2 csészényi vízzel turmixoltam, utána leszűrtem szűrőzsákban, ízesítettem mézzel, lehet még vaniliát is hozzá adni, ééés ..... készen is van a mandulatej! Egészséges, növényi eredetű, friss, finom, adalékanyagmentes, selymes állagú ital!





Egy másik kedvelt italt is készíthetsz bio kakaópor hozzáadásával, a kakaót.
Jól illik hozzá a kesudiós-kókuszos-mézes töltelékes gyümölcslap, afféle "mézes-krémes". 



Az  idei levendula termés sokkal kevesebb volt mint tavaly, de egy kis csokrot most jelképesen sikerül átadnom mindazoknak akik ellátogattak a blogomat megnézni, kellemes napot kívánok Mindenkinek! Legyen végre napsütés!!!







                                                   Köszönöm, itt voltál! Gyere el máskor is!



  

Nincsenek megjegyzések: