Szerencsére ebben az időszakban is hozzájuthatok a spenóthoz, ami igen értékes zöld forrás, hagy köszönjem meg itt az egyik drága jó szomszédomnak Dominikának , aki igen kedves és hetente gondoskodik arról, hogy mindíg legyen a zöld turmixba való.
Most egy salátát készítettem, ami nagyon egyszerű. A megmosott spenót levelekre reszelt répát, majd szezámolaj-szójaszósz-méz-citrom-kevés sóban marinált gombát tettem. A magtejfőlt most kendermagból készítettem.
Tökéletes ízharmónia, a marinált gomba pedig olyan érzetet ad mintha valamiféle sülthúst ennél.
Ilyen szép friss ropogós marad a hűtőben akár egy hétig is akkor, ha vásárlás után rögtön megmosod többször is vízben, majd jól lecsepegteted, fóliával letakart tálban tartod.
1 megjegyzés:
Jó hogy írtál a spenótról, régen ettem, de szombaton keresni fogok!!
Megjegyzés küldése