Menyemnek, Zsuzsi névnapjára készítettem ezt a tortát.
Mandula-kókusz-méz az alapja, a krém őszibarack-avokádó-banán-agavé-útifűmaghéj-kókuszolaj keveréke.
És a díszítés, saját levendula-szeder-szölő-ribizliből.
Ebből a Szeged környéki, Zákányszéken érett, gyönyörű bio őszibarackból készült.
Hát nem gyönyörű???
Nem fagyasztott, és kemény,mint amelyet külföldről a hűtőkamionok hoznak, hanem, puha azonnal ehető, finom, zamatos, itthon termett magyar !!!
CSODÁÁÁÁS!!!!! és FINOM !!!
3 megjegyzés:
Erika, gyönyörű lett a torta gratulálok. Látom, hogy levendulás is lett:D Nagyon jó ötlet:D. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsi is nagyon örült ennek a szép névnapi köszöntésnek.
Csodás torta!
Jól esne most egy szelet...!
Meseszép, és a barack is ::))
Megjegyzés küldése