2011. augusztus 14., vasárnap

Őszibarack torta

Menyemnek, Zsuzsi névnapjára készítettem ezt a tortát.

Mandula-kókusz-méz az alapja, a krém őszibarack-avokádó-banán-agavé-útifűmaghéj-kókuszolaj keveréke.




És a díszítés, saját levendula-szeder-szölő-ribizliből.

Ebből a  Szeged környéki, Zákányszéken érett, gyönyörű bio őszibarackból készült.


Hát nem gyönyörű???


Nem fagyasztott, és kemény,mint amelyet külföldről a hűtőkamionok hoznak, hanem, puha azonnal ehető, finom, zamatos, itthon termett magyar !!!


CSODÁÁÁÁS!!!!! és FINOM !!!

3 megjegyzés:

Szilágyi Csilla írta...

Erika, gyönyörű lett a torta gratulálok. Látom, hogy levendulás is lett:D Nagyon jó ötlet:D. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsi is nagyon örült ennek a szép névnapi köszöntésnek.

Sütő Mónika írta...

Csodás torta!
Jól esne most egy szelet...!

SzEra írta...

Meseszép, és a barack is ::))