2011. június 19., vasárnap

Zserbó (raw Gerbaud)










Ebben a  hűvös időben gondoltam most kellene a zserbót elkészítenem, mert 25-30 fokos hőségben elolvadt volna a csokimáz a tetején.
Megint a gyümölcslapokat használtam fel a "tészta" elkészítéséhez, csak most a banánból készült aszalmányokat vettem elő. Korábban ez volt a "banánkenyér" című bejegyzésemben lefotózva, puhább mint az almából készült gyümölcslap. Nagyon jól tűrte az idő múlását egy dobozban a hűtőben.
Csak a diót kellett beáztatni, és egy kevés mézzel turmixoltam a krémet, amit a lapokra kentem. A tetejére kókuszzsírból, kakaóból, kevés mézzel csoki máz került.

2 megjegyzés:

Szilágyi Csilla írta...

Gratulálok a legújabb mestermunkákhoz!! A kóstoló alapján állíthatom nagyon ízletes, igazi élmény. köszönet érte.

Sütő Mónika írta...

Nagyon guszta és az a málna, most próbálom elképzelni milyen lehet málnával, de inkább majd kipróbálom:-)