2011. március 26., szombat

Nyersételkészítés nálam












Ma megkóstoltuk a zöldturmixot, hajdinás kréker készült "kolbász"krémmel,vegyes tépett saláta marokkói öntettel,egy átmeneti étel a zöldséges quinoa, és elkészült az" Őszi tündöklés" torta ami tavasziasra sikerült.Közben kelkáposzta chips, műzliszelet kostolás,és egy korábban készült aszalt hagymás krékert is került az asztalra.

6 megjegyzés:

Nagy Szaffina írta...

Erika! Nagyon szép a torta, és Te is! Gratulálok a tanfolyamodhoz! Öröm látni a képeken! Megkóstolnám az ehető virágodat, mert sajnos én még nem jutottam bio ehető minőségűhöz.

Szilágyi Csilla írta...

Erika, fantasztikus volt a tegnapi nyersételkészítés nálad. Finomak és egészségesek:D voltak a készített ételek, nagyon jó volt a hangulat. Rengeteg munkád volt benne, amit külön köszönök. További sok sikert kívánok, várom a következő alkalmat!

ezisén írta...

Hiányoltunk Mónikával a Batyus bálról. De látom igazoltan voltál távol. Gratulálok!!!

Sütő Mónika írta...

Szia!

Igen hiányoltunk!

Én is gratulálok! Így tovább, ügyes vagy!

Szeretnék Veled is találkozni, majd szervezkedünk:-)

Névtelen írta...

Szia Erika! Tanácsot szeretnék kérni tőled növényi csírák ügyében. Sokunkat megijesztett, hogy a növényi csíra okozta a német járványt. Én rendszeres csíra evő vagyok, de most egy kicsit megijedtem. Hiszen a magok nagy része Németországból származik.
Kiváncsi lennék a véleményedre, hogy valóban le kell mondanunk a csírákról. Most olvastam, hogy a kedvenc csírám pedig rákkeltő hatásű, amit igaz mostanában nem láttam, ez a retekcsíra. Nagyon várom a véleményed.

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Szia,sajnos nem tudom hogyan szólítsalak.
Nem gondolom, hogy az uborka vagy a csíra lenne az oka a járvánnak.Sokkal inkább politikai fenyegetettséget érzek....,ahogyan megjósolták az arabok.
Vedd a magyart!A legjobb amit tehetsz! Van egy remek könyv a csírákról:Victoras Kulviskas-tól.
Köszönöm ,hogy írtál,szeretettel:Erika