2011. március 18., péntek

Hajdinás kosárkák, áfonyakrémmel

Sok magyar blogban láttam már ehhez hasonló sütiket, én is ki szerettem volna már régóta próbálni.
Csíráztatott hajdina és datolya volt az alapja,amit formákba tettem és áfonyakrémmel töltöttem ( aszalt áfonya és madula keverékéből)

2 megjegyzés:

Mónika Kiss írta...

Nos, én nagyon sok linket találtam a parlagfű gyógyhatásairól - csak beütöttem ezt a google keresőbe:)De megkérdeztem három természet gyógyászt is - mindhárman megerősítettek benne, hogy valóban gyógynövény és valóban nem tartalmaz allergén polleneket. Az allergia oka a gyenge immunrendszer, amit a parlagfű is erősít többek között. Nem valami ellen kell működni, hanem megerősíteni magunkban azt, ami takarékon működik:)A napi adagja annyi mint egy csokor petrezselyem. Mónika

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Teljesen egyet értek Veled Móni!
Kár, hogy nem a parlagfű bejegyzéshez írtad, hogy a Többiek is tudják,köszönöm, Erika