2011. január 22., szombat

Aszalás előtt a pácolt padlizsán és a cukkini



Ez nem tonhal, bár nagyon hasonlít rá !!
Készítettem egy finom páclét : olivaolaj, szójaszósz, só, gyömbér, fokhagyma, méz, curry, ötfűszerkeverék ,citromlé hozzáadásával. Beletettem a szeletekre vágott padlizsánt, és a cukkinit.



Most aszalódnak!!!



Ilyen lett. Felhasználni csíkokra, vagy kockára vágva (ollóval!), színessé lehet tenni a salátákat.Az íze pikáns. 


2 megjegyzés:

Szilágyi Csilla írta...

Kíváncsian várjuk az eredményt:D Hajrá!!!

Sütő Mónika írta...

A cukkinit már most megenném, na de milyen lehet a padlizsán? Nyersen azt még nem nagyon próbáltam. Kérünk fotót akkor is ha kész lesz. Na meg véleményt, hogy milyen!?