2010. október 20., szerda

Kedvencem az aszalt paradicsom és kápia paprika fokhagymával olivaolajban eltéve.

.Nagyon finom a salátákba, krékerekbe, magpástétomba keverve! És az illata aszaláskor mennyei!


Intenzív ízű, magas C-vitamin tartalmú, ami szedés után még fokozódik. Éretten szedik le!  Vagyis akkor szedik le amikor a legtöbb napfényt magába szívta, olyankor amikor a legédesebb.
Nem hűtőházban pirosodik meg! Sokáig friss ropogós marad.

2 megjegyzés:

kati írta...

Milyen szép! És milyen finom! Csináltam már többször. Család kedvence! Köszönet Neked!

Névtelen írta...

Kedves Kati, örülök, hogy tetszik,csak azt nem tudom, hogy Te ki vagy.Sajnos nincs egy kép sem rólad,légyszíves a vezeték nevedet írd meg, köszönöm.