Gyümölcslapok, zöldségek,gyümölcsök,krékerek aszalódnak 41 fokon, egy időben.
Gyümölcslapok, előzőleg turmixolt banánból és almából .
Paradicsom szeletek.
Napkekszek.
Sárgabarack.
Kápia paprika.
Mindezeket 41 fokon , hogy az enzimek ne vesszenek kárba........
2 megjegyzés:
Kedves Erika!
Elöször is szuper az oldalad, nagyon sok érdekes és hasznos dolgot lehet nálad tanulni! Csak így tovább!:-) Lenne két kérdésem. Az egyik, hogy én ugyan tapasztalt csíráztató vagyok, de a hajdina kifogott rajtam, nem sikerült. Le tudnád írni, te hogyan csíráztatod? A második pedig, hogy milyen aszalógéped van, és honnan lehet ezt beszerezni? Szívesen kipróbálnám én is. Válaszaidat elöre is köszönöm! További szép hétvégét,üdv Krisz! :-)
Köszönöm a hozzászólásodat.
Nem mindegy ,hogy milyen a hajdina,a világos színű való csíráztatni, a sötét, pedig a főzésre jó csak.
1-2 órai áztatás után,naponta 3-4szer leöblítem, mert nyákos anyagot termel.
A nyersétkezésben 1-2 napos hajdinacsírát használok.
Az aszalógépet az Andor u.-i bioboltban vettem, nem érdemes kicsit venni.
Üdvözlettel, Erika
Megjegyzés küldése