2010. október 25., hétfő

Kelkáposztachips


A recept:
- 10 csésze erek nélküli kelkáposztalevél ( amit chips formára felvágunk)
- készítünk egy marinádot, amit sűrű palacsintatészta állagúra turmixolunk( ebben        hagyjuk 2 órán keresztül a chipseket, hogy jól átitatódjanak)
( 2 csésze kesudió, 3 e.k. citromlé, 8 e.k. sörélesztőpehely, 3 e.k. édes fűszerpaprika. 11/2 t.k. só)


12-14 órai aszalás után ilyen ropogós lesz.

1 megjegyzés:

Szilágyi Csilla írta...

Gratulálok, nagyon jó ötlet:D
Egy kis segítségre szorulok. Igazi őszi kincs van a birtokunkban. Nemcsak a Halloween köszönt be, hanem a sütőtök is. Érdemes elgondolkodni azon, mit is kezdjünk a tökmaggal? Mennyi van belőle....