2011. március 16., szerda

A parlagfű mint gyógynövényKUTYAHARAPÁST SZŐRÉVEL,mit gondolsz ?van igazságtartalma?

A parlagfű kiírtása megvezetés!
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint gyógynövény kiírtása mögött.
A parlagfű hasznos növény, emberiség számára is ehető !Rendszeresen fogyasztom az év minden napján .( írja dr.Várhegyi lászló természetgyógyász)
Amikor még zsenge,összevágom apróra, egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, rászórom a szendvicseimre vagy a kiszedett ételeimre.Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, és így egész évben tudom az ételeimre tenni  a szárított megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv társaságokat is, akik felvették ahogy a parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobó atléta vagyok,és sokszor vannak olyan  monstre versenyek,ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehéz kalapácsokat.
Ilyenkor szoktam teljesítmény fokozása céljából a verseny helyszíne körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen.
El is neveztek a sport társaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette Őket,hogy a parlagfű evésem után,kb. 20 perccel egyre javultak az eredményeim.Néhány követőm is akad majdnem mindig,és náluk hasonló teljesítményjavulásokat lehet tapasztalni .
Pár évvel ezelőtt el akarták adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért .Kérdeztem , hogy mi van a dobozban, és miért olyan drága?
Erre azt felelték, hogy a szervezet ős sejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.Nem vettem meg a port, pedig tudtam, hogy egy kelet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik,inkább megízleltem és megszagoltam.Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet már rég óta jómagam már napi szinten fogyasztok!
Lajos atya már nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehozza szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejttermelésének okozásával éri el.
Szerintem sem baj,ha nem ismerjük az elméletet,hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során.
Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról , hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt,meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is!
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés,hogy akkor miért írtattják velünk a parlagfüvet ?
Ráadásul még a büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, akkor ha nem írtjuk azokat.Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése, már napjainkban is veszélyezteti, a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit.Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is.Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket,azaz a betegségeket, akkor senki sem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak,s még a Föld így is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,fizetett bér tollnokaikkal és bértudosaikkal által úgy rendelkeztek,hogy első számú köz ellenségnek kiálltották ki a parlagfüvet,ezt az embernél is intelligensebb, több föld történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt,hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek, még véletlenül se jusson eszébe,hogy a kötelező írtás mögött,egy más célja van ezen uraknak.
Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.A gyógyszerek melléhatásai következtében,ugyanis csak Magyarországon, minden órában meghal egy ember,de sokkal többen halnak meg abba, amit a patológusok már régen tudnak,hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereltek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!

WEIXL VÁRHEGYI LÁSZLÓ feltaláló,mérnök-radiesztéta,bioenergetikus, fitoterapeuta,életmód-és táplálkozási therapeuta,természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége,a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja,a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvívője.
( ennek a cikknek az eredeti változatát, amely  ennél hosszabb elolvashatjátok az AntalVali.com-on .)

14 megjegyzés:

ezisén írta...

Hát nem tudom, jó ízűen eszem a tyúkhúrt de a parlagfűvel vannak fenntartásaim. Te kóstoltad?

Nagy Szaffina írta...

Én is kóstoltam, és barátaim is rendszeresen fogyasztják, ők is szárítják. Idén mi is szedünk belőle szárítani valót. Sok igazság van abban, hogy ami jó, azt betiltják, vagy rossznak, veszélyesnek tüntetik fel. ( ilyen pl: az önálló gondolkodás, és a nyers étkezés is) Köszönjük Erika, hogy ezt megosztottad velünk! Remek cikk!

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Még nem kóstoltam, de alig várom, hogy megkóstolhassam!
Számomra is érdekes volt ez a cikk, ezért is tettem közzé.Azt tudtam, hogy az allergiás megbetegedésekért nem a szegény parlagfüvet kell hibáztatni.

Sütő Mónika írta...

Anyukám nyáron szárított parlagfüvet. Eszegeti folyamatosan és köszöni nagyon jól van! Tavasztól biztosan én is szárítok télire és teszek a turmixomba is. Csak jöjjenek már ezek a finomságok!:-)

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Úgy örülök, hogy írtatok,majd én is beleteszem a zöldturmixba. Vajon mennyit lehet megenni egy nap belőle ?

Gitta írta...

Ez egy veszélyes dolog, mert ha valaki allergiás a parlagfűre (mert ez nem csak egy kitaláció, ilyen létezik), annak egy parlagfüves zöld turmix fogyasztása olyan allergiás rohamot is okozhat, hogy abba akár bele is halhat.
De ha körülnéztek a neten, a parlagfű fogyasztásának nincs irodalma, egyedül a cikk írója áll a parlagfű mellett.

Aki ilyet leír, az hisztériakeltő és rosszindulatú: "Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől."
és ez: "Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint gyógynövény kiirtása mögött."
Ha valakinek más a véleménye, még nem jelenti azt, hogy népirtó.
Egyébként pedig épp a gyógyszergyáraknak nem érdekük a parlagfű irtása, épp azért, hogy vedd meg a drága allergiás gyógyszereket!

Most függetlenül attól, hogy a cikk írójának igaza van-e abban, hogy a parlagfű fokozza a szervezetben az őssejt termelődését, vagy nem, a cikk hangvétele nekem nem tetszik.
"a parlagfű minden betegséget helyrehozza szervezetben..."
milyen egyszerű is lenne.

Nem kellene mindent elhinni

Sütő Mónika írta...

Még 1 érdekes parlagfüves cikk

:-)

Sütő Mónika írta...

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/05/24/a-parlagfu-vedelmeben/

Bocsi ez kimaradt!:-O

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Köszi, megtaláltam valamennyit ! Nagyon izgalmas a téma !

Bodzás Vendégház írta...

Hááát...Talán ki kellene próbálni. Én sem vagyok híve annak, hogy mindent elhigyjünk, amit mások - különböző címekkel rendelkezve - próbálnak elhitetni velünk.
Mindenesetre annyi biztos, hogy a parlagfű allergiámat gyógyszerek még soha nem enyhítették, pláne nem gyógyították. Viszont rengeteg kellemetlen mellékhatást okoztak. Ezért már hosszú évek óta magam kísérletezem a panaszok enyhítésével, sokkal nagyobb sikerrel, mint a gyógyszerekkel.
Szóval a lényeg, amiért virtuális tollat ragadtam, hogy szerintem csak a tapasztalati úton szerzett tudás alapján állíthatjuk, hogy valami hasznos-e vagy sem. Ehhez viszont kísérletezni kell, ami bizony munkával jár, plusz figyelni kell a szervezetünk jelzéseire. Pláne meg kell ismernünk a szervezetünket!

Névtelen írta...

...vajon a legelö allatok miert nem betegszenek meg sosem...?? En azt gondolom, van abban valami, hogy minden betegseget gyogyit, meg akkor ha esetleg nem teljesen ebben a formaban, mert az allatoknal nem a betegseget gyogyitja, hanem az egeszseget örzi meg...

Névtelen írta...

Gittának üzenem: Először ki kell próbálni,aztán vélekedni!
Én kipróbáltam 1 évvel ezelőtt,mikor még szinte mindenre allergiás voltam. Ősszel parlagfű allergiát nem éreztem,gyógyszer nem kellett. Már idén májusban sem a nyárfa,sem a bodza nem okozott allergiát.
De mindenki saját felelősségére próbálja ki!

Unknown írta...

Ötödik éve fogyasztom. Idényben nyersen, napi 5-8 levélkével, idényen kívül pedig szárított formájából főzök teát.
Munkaképtelen voltam, a parlagfűallergia elképesztő módon gyötört. Semmilyen gyógyszertől nem lettem jobban, némileg enyhültek ugyan a tűnetek a tablettáktól, de semmi nem volt az igazi. Kipróbáltam mindent, az injekciót, tablettákat, spray-ket...semmi elvárható hatás nem jelentkezett. 5 évvel ezelőtt kipróbáltam. Az első évben a levelek mellé még ettem a gyógyszert. A másodiktól már tablettamentesként vészeltem át a szezont. Tudom, hogy jó, hiába írnak a kételkedők bármit is. Érzem, amikor itt a szezon, de nem szedek gyógyszert, és jól vagyok, köszönöm szépen.
A kertben van néhány tövem, arról csemegézek, arra kell csak vigyázni, hogy ne bimbózzon, ne zavarjon a pora másokat. Nem kizárólag a parlagfű zavart anno, februártól a fagyokig allergiás voltam minden fű-fafélére. December-január szünet, február elejétől kezdem a teával.
Azóta elkötelezett híve vagyok, a hitetlenkedőknek üzenem, nem kell félni tőle. Természetesen túl sokat fogyasztani nbelőle nem tanácsos, de az a napi pár levélke, vagy a fél l tea teljesen szinten tart. :)

legedpori írta...

Ötödik éve fogyasztom. Idényben nyersen, napi 5-8 levélkével, idényen kívül pedig szárított formájából főzök teát.
Munkaképtelen voltam, a parlagfűallergia elképesztő módon gyötört. Semmilyen gyógyszertől nem lettem jobban, némileg enyhültek ugyan a tűnetek a tablettáktól, de semmi nem volt az igazi. Kipróbáltam mindent, az injekciót, tablettákat, spray-ket...semmi elvárható hatás nem jelentkezett. 5 évvel ezelőtt kipróbáltam. Az első évben a levelek mellé még ettem a gyógyszert. A másodiktól már tablettamentesként vészeltem át a szezont. Tudom, hogy jó, hiába írnak a kételkedők bármit is. Érzem, amikor itt a szezon, de nem szedek gyógyszert, és jól vagyok, köszönöm szépen.
A kertben van néhány tövem, arról csemegézek, arra kell csak vigyázni, hogy ne bimbózzon, ne zavarjon a pora másokat. Nem kizárólag a parlagfű zavart anno, februártól a fagyokig allergiás voltam minden fű-fafélére. December-január szünet, február elejétől kezdem a teával.
Azóta elkötelezett híve vagyok, a hitetlenkedőknek üzenem, nem kell félni tőle. Természetesen túl sokat fogyasztani nbelőle nem tanácsos, de az a napi pár levélke, vagy a fél l tea teljesen szinten tart. :)