A sláger, amiből rengeteget készítettem a kelkáposzta chips, ami Joan van Rooijen től származik, megtalálhatjátok a Napeledel c. könyvében. |
A finom "sajtos" ízt a kesudió,sörélesztő,víz ,őrölt piros fűszerpaprika, só,és a kevés citromlé adta. |
A titok pedig az, hogy hagyni kell 4 órán keresztül marinálódni ebben a sűrű öntetben, majd 15 órán keresztül aszaltam. |
Igazi vendégváró! |
ó |
Ez már csak emlék, mert elfogyott.... |
Az előbbi bejegyzésembe elfelejtettem a mákos beiglit feltenni, úgy hogy most pótolom. |
Hamarosan újra el fogom készíteni! |
És persze egy újabb adag zserbó , 4 rétegű. |
Itt is jó ha néhány napig állni hagyjuk a hűtőben mielőtt felvágjuk. |
Már örökös szereplői lesznek az ünnepnapoknak! |