![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnrIUkcrBrvQgv6hJvsDG0hNB2seOGo53d_3VOklDsoX0kGvGPOzhn-Aa_Wn76KqggJBvrWihG6E5x_sywjxYayMhH0T623iwBKXWzZki7QVPqYWulE3K4Sk03ydMi06WqXgROURN6UBZV/s320/aszalthagym%25C3%25A1s+Napkekx%252C+f%25C3%25BCg%25C3%25A9s+Napkex+007.jpg)
A hagymát szeletelés után bepácoltam szójaszósszal és kevés olivaolajjal 2 órán keresztül, majd az aszalógép tálcájára terítettem.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJEFNEQ3cmIPjCiylDTaLWKblois1nI4k1h2E-NYqD2al_BBz2exH6KRZBnr_3VGaPMlrpYgnq-i0DQ40XN7U0nLuQ-nXQO4pTEigcAaFMu_y-6sQ7EgAs0olGzKc4Yn2O00tOLeMAtd6h/s320/aszalthagym%25C3%25A1s+Napkekx%252C+f%25C3%25BCg%25C3%25A9s+Napkex+013.jpg)
Ami igaz, ezt egy jól szellőző helységben jó készíteni, mert elég erőteljes az illata! Lilahagymából még finomabb!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQnHUU4gcF63wg2RxRwX3pKBc6K8aZMdt9IHgO8keRwRvcbp8HzHWgWOO-1Wn1gi6n6NYaqOv7pldbgNunIoO0cCEBK9khEUOsKGnZJY5ambPegDpaQv__VUr6FbdoUTFQcZBzpE1dUE8q/s320/aszalthagym%25C3%25A1s+Napkekx%252C+f%25C3%25BCg%25C3%25A9s+Napkex+004.jpg)
. Aszalt hagyma került a hajdinacsírás Napkekxbe, de nagyon jó szendvicsek, pizzák tetejére téve, és még a salátákba keverve is !