| És a beigli készítés folyamata...... |
| 2 banán és 4 nagy alma turmixolás után az aszalógép tapadás mentes lapján kikenve. |
| 20-24 órányi aszalás után itt van a gyümölcslap amit majd meg lehet tölteni. |
| Milyen csodálatos ! |
| Rugalmas, tölthető mákkal, dióval, kókusszal..... |
| Sütés nélkül! |
| 1-2 napot jó ha állni hagyjuk fóiába tekerve, mert akkor ilyen lesz, mint a képen . |
| Szépen lehet szeletelni, jól látható benne a mazsola is.... |
| Ne felejtsetek el csipetnyi sót is beletenni a töltelékbe,ezt nég drága jó nagymamámtól tanultam, mert kiemeli az édes ízt! De csak mértékkel ! |
| Mielőtt feltekerjük a beiglit, szétterítjük a tölteléket egyenletesen a gyümölcslapon., majd ügyelve arra, nehogy "levegős" legyen feltekerjük szorosan. |
| Jó, ha 1-2 nappal a fogyasztás előtt elkészítjük, így összeérnek az ízek, könnyen szeletelhető lesz! |
2 megjegyzés:
Eri, gratulálok, ez is nagyon szuper lett!!! Igazi karácsonyi étel!
Csillukám, köszöszönöm szépen! Igen... valóban, megállja a helyét karácsonykor, már több rúddal készítettem. És az is nagyon jó, hogy ezt is előre elkészítheted.
Megjegyzés küldése