2012. április 19., csütörtök

Sárgarépakrémleves, kaporöntetes madárbegysalátával, kelkáposztachipssel


Ez volt a mai ebédem,sárgarépakrémleves, madárbegysaláta kapros öntettel és kelkáposztachips.


A "leves"- (csak a neve miatt) 2 szál répa, kesudió,citromlé, víz, só és kevés mézzel készült a turmixgépben készült el.
A tetejét zsázsacsíra, reszelt répacsíkok és örölt feketebors díszítette.


A salátát szezámmagos-kapros szósszal öntöttem le és jól illett hozzá a kelkáposzta chips is.

A salátát néhány szem előzőleg beáztatott dióval gazdagítottam.


Te is gyorsan elkészítheted, ha van otthon répa, zöld saláta, magok, zöld fűszerek, csak a kelkáposztachipset készítettem el korábban. 








Nincsenek megjegyzések: