2010. október 31., vasárnap

Áfonyatortát készítettünk Joan tanfolyamán

.
 A recept:

  a tortaalap:                   - 1 csésze kesudió ( v. mandula)
                                      - 2 csésze kókuszreszelék
                                      - 2 e.k. agavé ( v.méz)
                                      - 1 e.k.lucuma
                                      - 1-2 e.k. víz

a töltelék:                        - 1 1/2csésze aszalt  vörös  áfonya
                                      -1/2  csésze kókuszdió
                                      - 1/2 csésze kókuszzsír
                                      - 4 e.k. méz
                                      -1 t.k. citromlé
a tejszínhab : ( aképen nem látható)
                                      - 1 csomag kesudió
                                      - 1/2 csésze víz
                                      - 1-2 e.k. méz
                                      - kevés kókuszolaj 
A hozzávalókat robotgépben jól összekeverjük, a tortát hűtőbe tesszük, a "tejszínhabot" nyomózsákba tesszük, majd tálalás előtt díszítjük  a tortát .

Ezt a tortát Joan készítette, a kép is ott készült a tanfolyamon.





Nincsenek megjegyzések: