A recept:
a tortaalap: - 1 csésze kesudió ( v. mandula)
- 2 csésze kókuszreszelék
- 2 e.k. agavé ( v.méz)
- 1 e.k.lucuma
- 1-2 e.k. víz
a töltelék: - 1 1/2csésze aszalt vörös áfonya
-1/2 csésze kókuszdió
- 1/2 csésze kókuszzsír
- 4 e.k. méz
-1 t.k. citromlé
a tejszínhab : ( aképen nem látható)
- 1 csomag kesudió
- 1/2 csésze víz
- 1-2 e.k. méz
- kevés kókuszolaj
A hozzávalókat robotgépben jól összekeverjük, a tortát hűtőbe tesszük, a "tejszínhabot" nyomózsákba tesszük, majd tálalás előtt díszítjük a tortát .
Ezt a tortát Joan készítette, a kép is ott készült a tanfolyamon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése